Bemutatkozom!

Siklós Róbert vagyok. 2014. márciusától mint egyéni vállalkozó próbálom elképzeléseimet megvalósítani.
Kecskeméten születtem, jelenleg Szegeden élek. Katolikus, nős, két fiú és egy leány kisgyermekek édesapja vagyok.
A Harmony Design, a Hagelslag Harmony Design és a Hinti fantázianevek, illetve a harmonydesign.hu és a csokireszelek.hu domainnevek és aldomain-jeik hozzám tartoznak egy facebook elérhetőséggel és egy webáruház oldallal.

Főiskolai végzettségem termékfejlesztő, valamint minőségügyi szakmérnök. Azonban grafikai, multimédia-fejlesztői, kiadványszerkesztői, valamint friss webdesigneri tanfolyamoknak köszönhetően tördelő-szerkesztőként dolgoztam hosszú éveken keresztül egy kiadóban. Jelenleg egy zöldség-gyümölcs csomagolóanyagokat értékesítő és csomagoló gépeket forgalmazó cégnél dolgozom, mint a dél-alföldi régió képviselője, illetve kiadványszerkesztője: www.itotechnik.hu.

Mind magáneletemben, mind a munkáim során állandóan a szép, harmonikus, precíz kivitelezésre törekszem a minőség jegyében. Ezért választottam a Harmony Design fantázianevet a harmóniára és szépségre törekvő minőségi tervezés és kivitelezés kifejezőjeként. Egyik mottóm: „Harmónia az életben, harmónia a munkában!”, mert aki harmónikusan él, az a munkájában is arra törekszik. Így tudom megvalósítani azt, hogy végzettségeim összhangban legyenek munkáim során: „mérnöki precizitás + minőségi szolgáltatás + szép, esztétikai kivitel = harmony design (az összhang és egység létrehozása)”. Kikerülhetetlennek vélem a minőségi munkavégzést az élet bármely területén, legyen az szolgáltatás vagy termék értékesítése. Így a Kaizen minőségszemléletemmel igyekszem végezni munkáimat, irányítani hétköznapjaimat.
Az előzőekből következően nagyon fontosnak tartom a megfelelő kapcsolattartást a megrendelővel, vásárlóval, mert egy elégedett és visszatérő ügyfél a legjobb reklám és referencia. Ezért mindig a vevői megelégedettségre törekszem.

Eddigi magán munkáim non-profit, illetve gyakorló jellegűek voltak. Kérem tekintse meg kivonatolt munkáimat a Referencia menűpont alatt, valamint keresse fel nemrég elindított webáruházamat a Csokireszelék Webshop menűpontból.